fbpx

Solis premierek az EIMA-n! Solis 75, 90 és C35 videón!

A Bologna városában kétévente megrendezésre kerül EIMA International mezőgazdasági szakkiállítás mindig az újdonságokról szól. Nem volt ez másképp idén sem, ahol a Solis standján, ahol a megújult csúcsmodellek mellett immáron a gyártásra érett Solis C35 traktor is megtekinthettük.

A helyszínen készített videóinkban Hernek Zoltán, az ODISYS Bt ügyvezetője járta körbe és mutatta be az új, inspiráló megjelenésű traktorokat!

design

Solis 35 C

A Solis C szériáról már 2019-ben hírt adtunk, amikor lehullott róla a lepel a német Agritechnika kiállításon. Az akkori ígéretekbe a covid járvány rendesen beleszólt, de úgy tűnik, rövidesen rendelhető lesz a gépcsalád.

design

Solis 75 CRDi Shuttle XL

A megújult 75 lóerős modell láttán leesett az állunk. Nagyon szép és nagyon ütős lett, ráadásul AdBlue nélküli a gép!

design

Solis 90 CRDi Shuttle XL - [Kommentár nélkül]

Az új 90 lóerős Solist csak körbejártuk, a már előrendelhető modellről rövidesen részletes ismertetővel jelentkezünk. Addig lehet gyönyörködni benne!

design

Solis 50

Az új Solis 50 már a nyáron megérkezett Magyarországra és azóta az értékesítése is beindult. A z új modell szintén ebbe a gépsorba tartozik, ezért a videóját is megmutatjuk újra.

design

Megtetszettek új Solis traktorok?

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat