fbpx

Precíziós gazdálkodás: Automata kormányzás az Odisys Bt. kínálatában

Üdvözöljük a mezőgazdaság jövőjében!

Nagy izgalommal tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy mostantól a Sveaverken által fejlesztett forradalmi automata kormányzás rendszer is megtalálható a termékkínálatunkban! Több mint két évtizedes tapasztalatunkkal a mezőgazdasági gépek világában, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleink számára.

design

Az automata kormányzás

A precíziós gazdálkodás az új norma, melyben már az Odisys Bt. is az ügyfelei rendelkezésre áll, hogy lehetővé teszik az átállást. Nemcsak új eszközöket kínálunk, hanem olyan megoldásokat is, amelyek révén a már meglévő gépek is megfelelhetnek a mai elvárásoknak. Az automata kormányzás rendszere pont ilyen: egy korszerű technológia, amely jelentős mértékben javítja a munka precizitását és hatékonyságát.

design

Sveaverken és az F100 automata kormány

A Sveaverken, egy innovációban élen járó svéd vállalat, szorosan együttműködik velünk, hogy az Ön traktorát a legmodernebb technológiával láthassuk el. Az F100 modell, amelyet kiemelten ajánlunk, egy olyan rendszer, amely könnyen integrálódik mind az új, mind a régebbi traktorokkal, lehetővé téve a gazdálkodók számára, hogy kihozzák a legtöbbet a munkájukból.

design

Solis traktor autokormány rendszerrel!

Az új Solis traktorok, mint a Solis 90V és Solis 75V, már az automata kormányzással felszerelt változatban is elérhetőek, biztosítva ezzel, hogy a mezőgazdasági munka egy új szintre lépjen.

És ne aggódjon akkor sem, ha korábban vásárolt Solis traktort: Gondoskodunk róla, hogy az Ön gépe se maradjon le az innovációról, hiszen a rendszer utólagos telepítése is lehetséges!.

design

Régi traktor, precíziós upgrade!

Azért itt említsük meg: az automata kormányzás rendszer nem csak Solis traktorokhoz készült.

Az Odisys Bt. minden ügyféllel együttműködve, bármilyen márkájú traktorra telepíti ezt a technológiát, így senki sem marad ki ebből a mezőgazdasági forradalomból.

design

Ez a jövő! (A pályázatoknál is)

Közelegnek a pályázati lehetőségek, amelyek kifejezetten a precíziós gazdálkodási eszközök beszerzését támogatják. Ezért most a legjobb idő arra, hogy kapcsolatba lépjen az Odisys Bt.-vel, és megtudja, hogyan viheti mezőgazdasági tevékenységét a következő szintre. Ne maradjon le az innovációról, amely újradefiniálja, mit jelent ma mezőgazdaságban dolgozni. Az Odisys Bt. itt van Önnek, hogy segítsen elérni a lehető legmagasabb hatékonyságot és eredményességet.

design

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat