fbpx

Solis 50 RX – A legény a gáton

A gazdálkodás nem csupán megerőltető fizikai munka, hanem művészet, életérzés is. Mégis, a sok nehézség és kihívás ellenére sokan választják hivatásuknak. Ezért indiai Sonalika minden Solis traktort úgy tervez, fejleszt és gyárt, hogy a mezőgazdaság minden területén hasznos társa legyen a gazdálkodóknak.

Műkodés közben az új Solis 50 RX

A gyártó a jól kezelhető, alacsony karbantartás-igényű traktorok gyártását tűzte ki céljául és valósítja meg, immáron több mint 50 éve.

A Solis 50 azoknak a gazdáknak készült, akik a napi munkavégzése közben változatosabbnál változatosabb feladatokkal találkoznak. Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a munkavégzés közben elérhető hatékonysága mindenki figyelmét felkelti.

Az alacsony károsanyag kibocsájtással üzemelő 3 hengeres motorja emeli a Solis 50 RX-et a legkeményebb munkára fogható gépek közé. Üzemanyagtankjának köszönhetően a hosszú és megerőltető munkanapok sem okoznak különösebb problémát. Az alacsony vibrációjú, kis szervízigényű motorja a gazdák megelevenedett álma.

solis50rx 5 solis50rx 12

A jól beállított nyomatékeloszlásnak köszönhetően a gazdaságos fogasztás mellett az 1600 kg-os emelőmű kapacitás teszi fel a koronát a Solis 50 RX teljesítményére.

Teljes teljesítmény leadása mellett is biztonságos manőverezésre képes a multi tárcsás olajfürdős fékeknek köszönhetően. Szinkronizált sebességes váltójával 2,5 és 30 Km/h közt használhatjuk a traktort, 8 előre és 2 hátramenet fokozatban, hogy a felhasználók megtalálhassák a munkavégzéshez ideális sebességet.


    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat




    Kérje kollégáink személyre szabott segítségét!

    {loadposition kapcsolat-terkepes}