fbpx

Nobili hírek 2019 – 3. rész

NMI – azaz Nobili Mulching Interface – a Nobili Electronics egyik új fejlesztése, mely valójában a szárzúzónk működését naplózó rendszer foglalja magában.

Az NMI szenzorainak köszönhetően élő információval rendelkezünk a szárzúzó pillanatnyi működésével kapcsolatban, mint például a hőmérséklet, egyensúly, vagy az eszköz terheltsége. Akár mobilunkon is értesítést kaphatunk a működést veszélyeztető okokról.

Cikksorozatunk harmadik részét olvashatják.

NMI – szárzúzó, maximális teljesítménnyel.

A pillanatnyi működési kondíciók és adatok megismerése jótékony hatással van péntárcánkra. Ha a legkisebb működési rendellenességekről azonnal értesülünk – túlmelegedés, kilengés, etc.. – akkor még időben, a komolyabb meghibásodás előtt elvégezhetjük a szükséges karbantartást. 

Az NMI-hez Bluetooth-on, iOS vagy Android applikáción keresztül csatlakozhatunk, amit egyszerűen csak letöltünk mobilunk hivatalos áruházából.

Az összetett érzékelők hálózatának köszönhetően rendszer képes érzékelni a gépre ható dinamikus feszültségeket, a rotor fordulatszámát, a sebességváltó olajhőmérsékletét és rögzíteni a munkaidőt (élettartam és aktális munkafolyamat).

ne nmi 1Az NMI a legtöbb Nobili szárzúzóval kompatibilis

A vezérlőrendszernek köszönhetően a műszer információt küld a csatlakoztatott készüléknek, és vizuális és hangjelzések jelzi a gép helytelen használatát, hogy megakadályozza a lehetséges problémákat. Ez lehetővé teszi a megállások számának csökkentését a véletlen meghibásodások miatt, és igazi segítség a tervezettés rendkívüli karbantartási műveletek esetén is. A GSM modullal és a Nobili szoftver használatával a gép távolról vezérelhető és lehetővé teszi a munkaadatok központi szerveren történő rögzítését. 

ne nmi 7 2

NMI mobil és PC applikáció

190107 ne nmi 3

 

{loadmoduleid 265}