fbpx

XXVI. Alföldi Állattenyésztési És Mezőgazda Napok

A 26. alkalommal megrendezett XXVI. Alföldi Állattenyésztési És Mezőgazda Napok a változatos időjárási körülményektől függetlenül sok látogatót vonzott. A három nap alatt az előzet es kalkulációk szerint 50-60 ezer érdeklődő fordult meg a szakmai kiállítás különböző programjain. A konferenciák, díjátadások és bemutatók mellett nagy érdeklődés váltottak ki az állattartó telepeken használható mezőgazdasági gépek is.

A standunkon a gazdálkodók figyelmét első sorban a kisebb teljesítményű (20-40 LE) Solis és Goldoni traktorok keltették fel.

 Az állattenyésztés főbb ágai ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, mellett a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztéshez kapcsolódó gépek és iparágak képviselőivel találkozhatott a nagyérdemű.

A kiállítást a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervezi kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteivel karöltve. A kiállítás témájában mindig a korszerű és naprakész technológiákra helyezi a hangsúlyt.

{gallery}cikkekhez/190510-hmvasarhely-26/{/gallery}