fbpx

Visszatekintés – 2018

Az ODISYS Bt. életében a 2018-as év is eseményekkel teli, pörgős időszak volt. Gondoljunk csak a Goldoni és a Solis traktorok ráncfelvarrására és új modeljeire, a kiállításokra vagy épp gyakorlati gépbemutatónkra.

2018-ban igyekeztünk minél több csatornán eljutni jelenlegi- és jövőbeni ügyfeleinkhez, hogy minél szélesebb körben tájékoztathassuk mindenkit, minden állhatunk rendelkezésre.

Kiállítások

Természetesen mint minden év, a 2018-as is Magyarország legjelentősebb mezőgazdasági kiállításával, az AGROmashEXPO-val kezdődött., ahol rekordszámú – közel 50 000 látogató volt kíváncsi az agrárium újdonságaira.

Az 2018-as AGROmashEXPO-ról készült cikkünket ide kattintva olvashatja.

A 2019-es kiállítással kapcsolatos információkat és az előregisztrációt pedig ide kattintva érhetik el!

Az AGROmashEXPO mellett ezeken a kiállításokon vettünk még részt:

Nem kiállítóként, hanem látogatóként vettünk részt a Bolognában megrendezett EIMAI International nemzetközi mezőgazdasági kiállításon, ahol a legtöbb fontos partnerünkkel találkoztunk és megtekinthettük a legújabb fejlesztéseket, amelyekkel a 2019-es évben Ön is találkozhat.

Az EIMA és legfontosabb eseményeit itt gyűjtöttük össze: EIMA-n jártunk!

Traktorok

Az indiai gyártó a tavasszal Prágába invitált minket, hogy az éves delaer találkozón a közép- és hosszú távú terveiket bemutassák. Nem is kellett sokáig várni, és jöttek az új modellek, szépen sorban:

goldoni logo

Az ODISYS Bt. által közel 20 éve forgalmazott Goldoni már túljutott a gazdasági válság okozta nehézségeken. Az idei évben piacra dobrták az új E, S, és Q szériát, a feljavított Ronin és Transcar traktorokat.

Az új tulajdonos egy színváltást is eszközölt a traktoron, ami nem lett rossz, de még szoknunk kell.

181212 goldoni s

A régi és az új modellekről mindent megtalálhat a Goldonitraktor.hu weboldalon, vagy ide kattintva!

Munkagépek és munkaeszközök

Nem csak a traktork fejlődnek, az egyre hatékonyabb és jobb eszközök gyorsítják a folyamatokat és könnyebben érhető el a kívánt minőség. A gyártók a precíziós gazdálkodáshoz egyre több – sok esetben IT megoldásokat alkalmazva – eszközt bocsájtanak a gazdálkodók rendelkezésére

nobiliKínálatunkban egyértelműen az olasz NOBILI fejlesztései mutatnak leginkább a precíziós eszközök gyártása irányába. Jól mutatja ez a szárzúzó működését naplózó rendszer, illetve a fotocellás érzékelőkkel szerelt permetező is.

nobili s ng h2

campagnola

Campagnola idén ünnepelte fennállásának 60. éfordulóját, az érétkesítési hálózatának tagjait pedig egy óriás születésnapi partin látták vendégül. Szintén az idei év újdonságai közé tartozik a Campagnola Line 44 elektromos metszőeszközök debütálása is, melyekhez most év végi akciónk keretében kiváló árakon juthat hozzá!

Média megjelenés

A Solis traktork és a Gyakorlati gépbemutatónknak köszönhetően több helyen is megjelentünk az online és az offline médiában is. 

A teljesség igénye nélkül:

Büszkék vagyunk arra, hogy az online felületeknek köszönhetően több, mint háromszorosára nőtt azoknak a köre, akiket meg tudtunk szólítani. Jelen weboldal látogatottsága pedig több, mint duplájára növekedett, amit Önnek kis köszönönk:

  • kék: 2018
  • sárga: 2017

181220 evertekelo

Az odisys.hu legolvasottabb cikkei 2018-ban:

Ezek a cikkek keltették fel olvasóink figyelmét 2018-ban:

Az ODISYS Bt. dolgozói nevében köszönjük Önnek az egész éves odaadó figyelmet!

Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Találkozunk 2019-ben!

 

Üdvözlettel:

Az ODISYS Bt. munkatársai