fbpx

Solis talajmarók – Megérkeztek!

Az indiai Solis traktorok Magyarországon, sőt egész Európában bizonyították, hogy kiváló minőségükkel, és a műszaki tartalommal a gazdák minden körülmények közt számíthatnak gépeikre. 

A gyártó traktoraik mellett régóta gyárt különböző kultúrákhoz munkaeszközöket is, melyek tökéletesen passzolnak saját kék traktorjaikhoz (15-90 lóerős gépekre optimalizálták, súlyuk pedig a saját gépeik emelési kapacitásához igazították).

Természetesen a Solis kiváló minőségű talajmarói bármilyen traktorral kompatibilis, hiszen a szabványos csatlakozóval szerelték mindent.

design

A megszokott Solis minőség

  • minőségi bóracél pengék 
  • nagy szakítószilárdságú kötőelemek 
  • rugalmas rugós lengéscsillapítókkal szerelték
  • nagy teherbírású sebességváltó 
  • vastag, ellenálló porfesték 
  • biztosítja a zavartalan működést a különböző talajtípusokon
  • megkönnyíti a munkát az interkulturális ültetvényeken
  • hatékony előkészítés a talaj jobb feldarabolódása miatt
Solis logo
design

Solis Mini, Hybrid és Xtra talajmaró

A Solis SMART 40-60 le, a SMART EDGE talajmaró család modelljei pedig 25-60 lóerős traktorok mellé ajánljuk. 1,6 – 2 m munkaszélességgel megszokott minőségben.

Solis talajmaró Mini
design

Solis SMART és SMART EDGE talajmaró

A Solis SMART 40-60 le, a SMART EDGE talajmaró család modelljei pedig 25-60 lóerős traktorok mellé ajánljuk. 1,6 – 2 m munkaszélességgel megszokott minőségben.

design

Solis Challenger és Alpha talajmaró

A Solis szántóföldi méretekkel rendelkező talajmaró családjai – a Challenger és az Alpha akár 3 méteres munkaszélességben is elérhetőek

design

A megszokott módon a gyártó a kulcsfontosságú alkatrészek esetén nem spórolt az anyagminőséggel, így a robusztus és tartós alkatrészek mellett nagy ellenálló-képességű váltóval és kopó egységekkel látták el.

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat