fbpx

Solis 26 Tiger Limited edition

A Solis 26 eddig is a kedvenc kistratorunk volt. Jó motor, szervokormány, kompakt méret, amit egy remekül újratervezett designal látott el a gyártó. Aki azt gondolta – többek közt mi is, hogy ezt nem lehet fokozni: az tévedett. Solis 26 Tiger Limited Edition a válasz arra a kérdésre, hogy hogyan lehet egy kívül belül jó kistraktort még jobban feldobni!

250 db - ennyi készült belőle

Az európai piacon elért sikereket megünnepelve határozta el a Solis indiai gyártója – az ITL, hogy a kiváló eredményeknek egy limitált szériás traktor sorozattal állít emléket.

Több európai országban az eladási TOP 10-be került az indiai traktor márka, köztük Magyarországon is. Hazánkban összesítésben 6. legnépszerűbb, a 20 és 90 lóerő közti traktorok közt pedig a legnépszerűbb márkává nőtte ki magát. A 2019-es eredményről bővebben a témában írt cikkünkből olvashat

design

Lássuk a "Tigris" árnyalatait

A Solis 26 Limited Edition műszaki paramétereit tekintve nem fedezhetünk fel különbséget a Solis 26 kis traktorokkal szemben. Különbségeket elsősorban szemünk élvezheti.

Solis 26 Tiger Limited Edition logo

A Solis traktorok jól megválasztott kék színe lassan azonosítható a márkával. De a gyártó tudott még ezen is dobni egyet, hiszen a jól megszokott árnyalat helyett a Limited Edition karosszériája metál kék és – piros színben kapott festést.

Magyarországon a metál kék festésű, kék üléssel szerelt verzió érhető el, korlátozott darabszámban.

design

Optikai és kényelmi csomag

A jól megválasztott szín mellé egy úgy típusú ülés került fel a Solis 26 Limited Edition modellekre. Ezek a korábban használt üléseknél párnázottabbak és jobban támasztják az ember hátát.

A másik szembetűnő, vezetés közben észrevehető extra a vastagabb kormány amit a Solis 26 HST esetében már megismerhettünk.

A limitált széria választható mezőgazdasági, ipari és gyep abroncsokkal is. Mindegyik esetben metál fekete festésű, kék díszkarimával ellátott felni tartozik a választott verzióhoz.

A jól megszokott S 26 felirat helyett a Tiger feliratot találjuk a kormány mellett kétoldalt, illetve a motorháztető elején, a hűtőrácson a limitált széria saját tigrist ábrázoló logóját.

design

Solis 26 Limited Edition - a készlet erejéig

A Solis 26 Tiger Limited Editionből összesen 14 darab jutott kis hazánkba, így akinek annyira tetszik, hogy venne egyet, ne habozzon sokáig.

Ha pedig még nem biztos benne, akkor javasoljuk, hogy az alábbi videót megnézve hagyja magát meggyőzni.

design

Solis, közelebb mint gondolná!

A Solis traktorokat országos hálózatunknak köszönhetően már 2 saját telephelyünk mellett 10 partnerünk kínálatában is megtekintheti.

design

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat



    Publikálás dátuma: 2020.08.04.

    Kedves Olvasónk!

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy honlapunkon megjelenő ajánlatokban rögzített árak a publikálástól számított 30 naptári napig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

    Megértésüket köszönjük!