fbpx

Munka QUAD az ODISYS kínálatában

Az idei évtől kínálatunkban széles választékban érhető el munka és szabadidős quad, melyek legtöbb esetben a T3 és T3B kategóriákba esnek, így akár B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetőek.

design
GOES Quad

GOES: Munka quad, szolid megjelenéssel, elképesztő teljesítménnyel és munkabírással azoknak, akik már kinőttek a csilli-villi doglokból.

design

A GOES munka quad család tagjai egytől-egyig kiváló műszaki megoldásokkal szerelve, robusztus és tekintélyt parancsoló – de nem hivalkodó – megjelenésével a sport, a kikapcsolódás és a munka tökéletes eszköze.

A kényelmes, jó súlyelosztású eszközök kiközelítéshez és egyszerűbb szállítási feladatok elvégzésére is alkalmas, köszönhetően terepjáró képességének és felszerelhetőségén

GOES Munka quad:

design

GOES QUAD, már:

1 900 000 FT-tól

design

Kényelem & funkcionalitás

A GOES quad teljesítményben és kényelemben is a tőle elvárható minőséget nyújtja használójának. A visszafogott és mégis tekintélyt parancsoló megjelenésével a géppark meghatározó tagja lehet.

A műszaki tartalom és a kényelmes vezethetőség nem csak a vezetési élményt teszi kimagaslóvá, hanem az egész napos munkatempó mellett is a legmagasabb komforttal járul hozzá a hatékony feladat végrehajtáshoz. 

A Gues quadok elején – az első kerekek felett, és a hátul, az ülés mögött praktikus tartó rácsokat szereltek fel, melyekhez könnyedén rögzíthet nagyobb rakományokat is.

A jobboldali első sárvédőben egy kulccsal zárható tárolórekeszt található, belül egy 12 voltos szivargyújtó csatlakozó található. Így a tárolóba helyezett telefon vagy egyéb elektromos eszköz töltése is megoldott.

A bal első sárvédőn egy második 12 voltos szivargyújtó konnektor is található, melyről például a kormányra szerelhető GPS működtethető.

design

Akár B kategóriás jogositvánnyal is vezethető!

design

Minden a kijelzőn:

A digitális kijelzőre tekintve összes szükséges információhoz egyszerre jutunk hozzá. Az információs központon egyszerre jelennek meg az alábbi adatok:

  • pillanatnyi sebesség és fordulatszám
  • üzemanyag szint
  • aktuális sebességi fokozat
  • differenciál zár állapota
  • világítás visszajelző
design

Több információt szeretne?

Vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel, vagy használja a lenti űrlapot az ajánlatkéréshez és a visszahíváshoz!

Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Hernek Zoltán

Hernek Zoltán

+36 30 983 9448
info@odisys.hu

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a quad, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat