fbpx

Nobili permetező – újtervezve

A Nobili a 2018-as EIMA kiállíásra időzítette két új generácós permetezőjének bemutatását.A Nobili a 2018-as EIMA kiállíásra időzítette két új generácós permetezőjének bemutatását.A tervezés során megtalálták az összhangot a technikai újítások és a felhasználói kényelem közt.

 Az új modellek – amelyek 1000, 1500 és 2000 literes tankkal érhetőek el – modern és attraktív megjelenést kaptak.

A tervezők szeme előtt a letisztultság és rendszerezettség kulcsszavak lebegtek az új koncepció kialakításakor, amely tükrözi a Nobili több mint 70 éves tapasztalatát, melyet a permetezők gyártása során szerzett.


geo ng k1
geo ng k2
geo ng k3

Találja meg a tökéletes permetezőjét: Nobili permetezők 

geo ng 1

Motorháztető alá került a vezérlés

Több helyet hagytak a szivattyú karbantartásához, ami valójában a permezető lelke. A szelepek vezérléséért felelős elektronikát elrejtették, amely nem csak esztétikai okok miatt. A borítás könnyedén nyitható, így nem okoz komolyabb problémát a beállítások megváltoztatásas vagy a karbantartás, továbbá jelentős védelmet nyújt az egységeknek.


Előkeverék tartály

A permetezés sikeressége nagyban függ a permet koncentrációjától. A tartály elején elhelyezésre került egy előkeverék tároló, amely egy újabb funkció a kézmosó és a tisztíó tank mellett.

geo ng 2

geo ng k4
geo ng k5
geo ng k6

Találja meg a tökéletes permetezőjét: Nobili permetezők 


    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat