fbpx

Kertészeti pályázat

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Mint arról bizonyára Önök is örömmel értesültek megnyílt a lehetőség, a  gépberuházási kertészeti támogatás 2017 január 06-tól igényelhető.

Éppen ezért kampányunkban a Goldoni traktorgyár és a Nobili gépgyárak lehetőséget kínálnak a traktort, illetve Nobili gyártmányú növényvédő és / vagy nyesedékzúzót vásárló ügyfeleiknek, ingyenes gyárlátogatásra. Így Ön is láthatja saját szemével, hogy a gyártósoron hogyan készülnek a gépek és milyen magas szintű minőségellenőrzési rendszerrel gyártunk Önöknek traktort egy életre” vagy növényvédő és nyesedékzúzó gépet.

A Goldoni traktorok egyedülállóan széles teljesítmény, kerékméret és váltómű konfigurációban elérhetőek, 38 féle modell közel 85 féle változatával állunk rendelkezésükre. A kínálati paletta az egyedi igényeket is maximálisan kielégíti. Nincs olyan variáció, amit ne tudnánk nyújtani a kertészeti gépesítés terén. 80-180 cm külsőszélesség tartományban 21,5-96,5 lóerőig.

A Goldoni traktorgyár termékei mellett felhívjuk figyelmüket a Nobili gyár által gyártott axiál vagy radiál és centrifugál ventillátoros permetezőgépekre, melyek 300-4000 l tartálykapacitással, 43-105 cm-es ventillátorokkal rendelkeznek, melyek 20-30 év élettartamúak. Szivattyúik 55-140 l/min teljesítményűek, opcionálisan kérhetőek elektromos szakaszolással és nyomásvezérléssel.
A növényvédő gépek gyártása mellett kiemelt profilja a gyárnak a szár és nyesedékzúzók termékköre, melyek anyagminősége és széles gyártmánypalettája minden igényt kielégít. 95 cm-610 cm munkaszélességig közel 100 féle géptípusból választhatnak, akár speciális hidrosztatikusan hajtott felszedővel rendelkező vetőcsöves, vagy gyűjtőrendszerű gépet (TRP), vagy akár az oldalkihordós kivitelt (BNE SDS).

Most használtgép beszámítással, extra árelőnnyel. Az akciós ajánlatok csak a 2017 július 30-ig megkötött megállapodásokra vonatkoznak. Elérhetőségeinket megtalálja a mellékelt hirdetésen.

Jelen ajánlatunk nem teljes körű, részleteket és kínálatunkat megtalálja weboldalunkon.

Díjmentes pályázatírással, profi pályázatíró csapattal várjuk megtisztelő érdeklődésüket.

Jöjjön el, próbálja ki, meglátja, megéri a régit újra cserélni!

A gépkínálatunkban természetesen megtalálhatóak a kertészeti, szőlészeti és gyümölcstermesztési gépek teljes munkagép kínálata, legyen az ásógép, vagy önjáró gyümölcsszedő kocsi, esetleg egy csonkázó.

Bővebb információért és részletes feltételekért hívjon bizalommal, vagy jöjjön el pályázatírási és előszerződéses nyílt napjaink valamelyikére, melyről bővebb információt honlapunkon talál.

Alkatrész előrendelését ne feledje feladni január 14-ig

Baráti üdvözlettel:

                                                                                                     Hernek Zoltán

                                                                                                       Ügyvezető