fbpx

Solis 90 CRDi, új traktor, kompromisszumok nélkül

Az Európai Unió – környezetvédelmi irányelveit figyelembe véve – egy tolvonással megnehezítette rengeteg önkormányzat és gazdálkodó a leadott pályázatok tekintetében. A korábban kiváló vételnek tűnő MTZ-k minden tekintetben kikerültek a vásárolható gépek közül. Itt lép színre a Solis 90 CRDi, mely a korábban leadott pályázatokban megvásárolható, hiszen minden feltételnek megfelel.

A fapados, régi traktorok lassú kikopása és az újabbnál újabb EU-s környezetvédelmi irányelvek egy jól meghatározható irányba tereli a gazdákat a gépvásárlás téren. Vannak, akik ragaszkodnak a régi jól bevált gépekhez, de egyre nehezebb lesz az alkatrész utánpótlásuk, szervizelésük vagy épp az aktuális környezetvédelmi szabályzásoknak. És lássuk be, a környezetünkre kevésbé káros rendszerek használata nem sznobizmus, hanem a józan paraszti ész is ezt diktálja.

A dízel motorok a kezdeti lassabb fejlődést követően komoly változásokat is hoztak hatékonyság és a károsanyag kibocsájtás tekintetében. Bár így sokkal összetettebb szerkezetek hajtják meg az új traktorokat, ahol karbantartás és a fenntartás bonyolultabb, de összeségében megéri a korszerű rendszereket üzemeltetni.

A régi, keleti blokkban népszerű traktorok helyett is érdemes ma már olyan komfortos és univerzális gépet választhatunk, ami a megfizethető új traktor címet viseli – kompromisszumok nélkül

Ilyen például a kabinnal és klímával szerelt Solis 90 CRDi ami a nettó 8 millió alatti árával kiváló választás – és magasan felülmúlja a fenti elvárásokat. Az indiai Solanika gyártó az EU-s elvárásoknak megfelelően egy 90 lóerős turbófeltöltős common rail motorral szerelte az európai piacra szánt legerősebb gépét.

Ennek köszönhetően a Solis 90 CRDi újonnan magyarországi forgalomba hozható – így pályázatokon is indítható, ami kifejezetten jó hír például az MTZ tulajdonosok, akik régi gépek lecserélését tervezik. A komfortos és jól felszerelt panoráma kabinban ülve olyan műszaki megoldásokat élvezhetünk, mint a 12 + 12 sebességes szinkronváltó, a kéttárcsás kuplung és Carraro első híd – a teljesség igénye nélkül.

Nézze meg a Solis 90 CRDi összes tulajdonságát: Tovább az adattáblához 

Hasmagasságából, teljesítményéből és méretéből egyértelművé válik, hogy a gépet szántóföldi használatra készítették. Ugyanakkor a gazdaság bármely területén megállja helyét, hiszen például front rakodóval szerelhető, illetve 3,5 t tömegének köszönhetően akár 14 tonna össztömegű pótkocsi vontatására is alkalmas.

A robosztus gép dinamikus mozgását kényelmes, ülésből, ergonomikusan elrendezett vezérlő karokkal és szervokormánnyal könnyedén oldhatjuk meg.

{gallery}termekek/Sonalika/s90{/gallery}

A Solis traktorok hivatalos magyarországi forgalmazója az ODISYS Bt.
Nézze meg gépeinket kecskeméti telephelyünkön 2018.november 05-én, Gyakorlati gépbemutatónkon! 

Szeméjre szabott ajánlatért forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

{loadmodule mod_custom,kapcsolat-terkepes}

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat