Odisys Bt. hivatalos weboldala

Vetéstechnika

Saphir 7

Átütő, mechanikus vetéstechnika mindenféle körülményhez.

Közepes méretű gazdaságoknak ajánlott pontos, megbízható vetőgép. Kombinálható Zirkon, Quarz gépekkel. A vetőmagok pontos kijuttatását a jeladó kerék, karbantartásmentes kardánhajtás és a fokozatmentes olajfürdős hajtómű biztosítja. Ezzel 0,5 – 500 kg/ha állítható be. Vetőkerekek egyszerűen cserélhetőek.

Bővebben...

Saphir 8

Elektromosan hajtott vetőtengellyel a biztos adagolásért

Fordulatszámszabályzós elektromosan hajtott vetőtengely. 0,5 – 500 kg/ha között egyszeri leforgatással könnyen beállítható. A villanymotor és a számítógép elöl helyezkedik el védetten. A Solitronic elektronikus vezérlés képernyője a traktor fülkébe beszerelhető, ezen keresztül könnyű és kényelmes a vetőgép vezérlése, így a kezelő akár menet közben is megváltoztathatja a beállításokat.

Bővebben...

Solitair 8

Pneumatikus vetőgép kis és középvállalkozásoknak

Közepes gazdaságoknak ajánlott, ahol hagyományos és konzerváló talajműveléshez akarnak kedvező áron precíz vetéstechnikát alkalmazni.

Az adagolórendszert egy karbantartást nem igénylő kardántengely és egy fokozat nélküli hajtómű mechanikusan hajtja meg. Akár 1850 literes magtartály kedvező súlyponti elhelyezéssel, nagy betöltő nyílással. Hidraulikusan hajtott ventilátora fokozatmentesen állítható és mindig elegendő légáramlást biztosít a vetőmag továbbításához – mindig egyenletes az adagolás és pontos a vetés.

Bővebben...