Odisys Bt. hivatalos weboldala

Revo Piuma 4WD Revolution

Az étkezési alma betakarítása mondani sem kell, időigényes és kényes művelet. Az egész éves munkánk gyümölcsével mondhatni kesztyűs kézzel kell bánni. Erre a feladatra fejlesztette ki a REVO a Piuma Revolution gépcsaládját. A gép röviden egy a tartályládák szállítására és alma/körte szüretelésére kialakított önjáró kocsi.

Kicsi, kompakt, stabil és csendes.

A szüretelőkocsi használatával rendkívüli módon meggyorsítható a betakarítás, kíméli a dolgozókat, mivel nem kell fel-le létrázni, a dolgozók kevésbé fáradnak el a műszak alatt, ezáltal a termelékenység egyenletesebb. Ha az ültetvény leadja akkor akár 300 kg / fő / óra teljesítmény is elérhető.

Emellett csökkenti a gyümölcs sérülésének esélyét, mivel kevesebbszer kell megfogni, pakolni azt. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a legtöbb esetben teljesítményre fizetett szedőbrigádok nem a legkíméletesebben bánnak a gyümölccsel, de a szedőkocsit alkalmazva a sérülések minimalizálhatóak.
A Piuma szüretelőkocsi szalagrendszere kíméletesebb, gyorsabb szüretelést tesz lehetővé, mivel az egy végtelenített darabból áll, nincsenek benne meredek töréspontok.

Ráadásul a kocsi használhatósága nem merül ki a szüreteléssel. Jól használható már tavasszal a metszési munkálatokkor is, igény esetén kompresszorral is felszerelhető, illetve az év során jelentkező ritkítási és jégháló manipulálási feladatokhoz is használható.

A gépen egyedülálló, szabadalmaztatott szállítószalag-rendszer található, mely a gyümölcs sima kezeléséért felel. Ennek köszönhetően magasabb százalékban kerül a raktárunkba hibátlan gyümölcs, ez magasabb jövedelemben jelentkezik.

 • A gépet 25-Le-s 3hengeres Yanmar dízelmotor hajtja.
 • Független hidraulikusan kitolható platformok
 • Sebességtartó automatika

Üres konténerek szállítása is megoldható, nincs szükség külön szállítóeszközre. Egyidejűleg 3 konténer szállítható.

 • Megtakarítás jelentkezik, mind időben, mind dolgozók számát illetően.
 • Fanyesésre és jégesőháló-munkálatokra is használható a gép.
 • 4 kerékhajtás független elülső és hátsó tengelyen.
 • Igény esetén automata szintezővel is rendelhető a hegyvidéki területekre.

Felszereltség, tulajdonságok:

 • A hajtás hidrosztatikusan történik, 2 sebességi fokozatban.
 • Első ládatároló,
 • Hátsó ládalift, a kíméletes lerakásért.
 • Behordó szalag:
 • 1 fő gyűjtő szalag
 • 2 első szalag – 240 cm hosszú
 • 2 hátsó szalag – 100 cm hosszú
 • Ládaforgató egység
 • Hátsó kerekek egyenesbe állítása gombnyomásra, elkerülhető a kígyózó mozgás.
 • Szalagvédő lemez

Opciók:

 • tapogató vezérlésű, sorvezető automatika
 • ultrahangos vezérlésű sorvezető automatika
 • alsó kihajtható platform, a középső részek szüretelésének megkönnyítésére
 • traktoros vontató készlet – lehetővé teszi a nagyobb távolságra, gyors áttelepülést
 • hulladékalma tároló láda
 • további 2 szállítószalag
 • üres láda szállítóegység
 • Automatikus felszínkiegyenlítő rendszer, 3o-nál nagyobb terepemelkedés esetén lehet szükséges
 • Hosszabb szalagok nagy sorszélesség esetére

Szélesség:                                          1 400 mm

Hossz:                                   3 900 mm – 5 500 mm

Max platform szélesség:              3 030 mm

                                                               – két oldalt 815-815 mm széles kitolható platformmal.

Hátsó ládaemelő: független, görgős

Hasmagasság:                   230 mm

Súly:                                                     2 500 kg

Motor:                                 25 Le – Ynamar, 3 henger

Vezérlés:                                            elektromos

Fék:                                                       negatív fék

Hidraulikaszivattyú:        21 cm3

Tapogatókkal segített vezetőt

Lehetővé teszi a gépet tartózkodásra, ami a sor közepére irányult. A tapogatók egy olyan kellemetlenségek, amit nekem mondanom kell. Általában a vevők az ultrahangverzió mellett döntenek

Ultrasounddal vezetőt segített

Lehetővé teszi a gépet tartózkodásra, ami a sor közepére irányult.

Automatikus miközben összpontosul, hátsó kerekű

Ez fontos és mindig megpróbáljuk ezzel kézbesíteni a gépeket. Lehetővé tesz a hátsó rész gördül hogy automatikusan helyezze középpontba magukat azáltal, hogy egy gombot tol a vezérlőpulton. A platformokra állítani és működtetni azt nem könnyű, hogy lát, vagy ideje, hogy lássanak, van, ha a gép egyenesen mozog. Ahogy a gép egy 4 kerekű meghajtó és 4 kerekű tinó, ez tudott történni az elkezdesz beköltöztetni egy kígyóhoz hasonló mozgást. Miközben tolják a gombot, a hátsó kerekek a géppel összehasonlítva egyenesek lesznek azután sokkal könnyebb lesz felegyenesedni az elülső rész szintén gördül.

Két kicsi lábtámasz lent

Ezek kicsi platformok egy rögzített magasságnál, amit kézzel kihúzhatnak. Őket azokra a gépekre használják, amiknek van 6 kicsi szállítószalagjuk. A munkások állnak ezeken hogy arassák a középső magassági részt.
A lábtámaszok vagy szintén nagyon mobiltelefon a gépen levő megmászásért a hidraulikus platformokra. Azt tanácsolom a vevőinknek, hogy vegyék ezeket arra való tekintet nélkül, hogy 4 vagy 6 kicsi szállítót használnak-e.

Hátsó vontatás-bár-utánfutó-összekapcsolás

A Piumát tudja vontatni egy traktor, ha vevőknek kell áthelyezniük azt hosszabb távolságok fölött. Nekem azt kell mondanom, hogy csak meg fogom engedni ennek az opciónak, hogy eladják olyan vevőknek, ahol én teljesen bizonyos vagyok, az a gép vontatott nagy gyorsaságoknál; vagyis fenti 15 kilométer/h. ez van több egy a vevőinknek szabadon választható a gyár közelében kiknek van sok kicsi gyümölcsösük és szükségük hogy gyakran mozgassák a gépüket.

Fémkeretet fejez be mert tárol

Ennyire szabadon választható fontos. Ahogy el tudod vinni az egész szállítószalag-rendszert használatra, amit a másikra szolgáló gép kint felbérel miközben arat, ez fontos, hogy a szállítót megfelelően tárolják egy fémkereten. Gyorsan couplers be fogják szerelni a gépen hogy tegye lehetővé a szállító elfogulatlanságát.

Különleges tartály hulladékalmákért

Ez a fémdoboz hozzávetőleg lovas a fő szállítószalag és hajófenekek fölött az almák egy EURO binje melyik lenni kézzel kirakodott. Egy sor végén általában kész hol egy láda hulladékalmákért (vagy ipar) helyezik.

Kicsi további szállítószalagok

Az általános gép 4 kicsi szállítókarral jön. Ha a fákat elválaszthatják 3 egyenlő hozamban (hogy minden munkás állandóan dolgozzon) ez előnyös volna. Csak 5-ből 1 gép, amit eladtunk mi, ezzel az opcióval kézbesítik.
Feljegyzés: Piumas egésze könnyen retro tud lenni-illeszkedett 6 kicsi szállítónak. A lyukak a fő kereten már jelen vannak.

Üres ládák utánfutó

Ahogy tudod a rendszerünknek nincs szüksége egy üres ládautánfutóra, ahogy teszi a versenyt. Néhány vevő akarta. Mindig tanácskozunk hogy először kívül próbáljuk ki azt. Ha megnyugszol, akarj egyet, aminek neked készíteni fogunk egyet. Vevőnek soha nem volt szüksége egyre!

Automatikus én-kiegyenlítődő rendszer

Ez fontos az a forgókorong van szintként ahogy lehetséges. Az almák jók lesznek 5 százalékos (3°). egy hajlamáig Ha a lejtő van több annál az almák különösen tudtak gurulni a ládában mikor kiürül. Ha a terep 5 százaléknál meredekebb, szükséges volna beszerelni az automatikus ént-kiegyenlítődő rendszer.

Túlterhelés külön hosszú övekért

A soroknak szélesebbek kellene lenniük, mint 3.50-nek mt. bölcs volna kissé hosszabb övei lenni hogy a munkások a platformokon.

További Revo termékekért katt….

Név / cégnév*
Telefonszám:*
-
E-mail:*
Üzenet:
Válasszon megyét*