Odisys Bt. hivatalos weboldala

Növényvédelem

A növénytermesztés intenzitását napjainkban egyre inkább optimalizálják, annak érdekében, hogy a vetésforgónak és az uralkodó időjárási viszonyoknak megfelelően erőforrásokat megtakarítva termeljenek. A minden terménynél elvárt magas hozamokkal együtt ez megbízható, egyszerűen és pontosan kezelhető technikát kíván meg a növényvédelemben és a hígtrágyázásban.

A sikeres növényvédelem-menedzsment az egyik legfontosabb feltétele a jó termésnek. Innovatív és nagyteljesítményű permetezőgépek segítik a profi növénytermesztőket abban, hogy a költségcsökkentésben és hozamnövelésben a napi kihívásokat kompromiszumok nélkül, egyúttal a környezetvédelmet figyelembe véve kezelhessék.

A LEMKEN minden követelményhez a megfelelő permetezőgépet kínálja. Megbízhatóak, egyszerűen kezelhetők és kiemelkedően pontosak. 900 - 6.000 liter közötti befogadóképességű tartályok és 12 -39 méter közötti szórókeret szélességek választhatók

Sirius

Függeszetett permetezők

Optimalizált súlyponttávolságú, kompakt konstrukció

  • Akár 2000 literes kivitel
  • Akár 3 méteres szállítási szélesség

    Bővebben...

Gemini front tartály

Megaspray CCI 200 terminállal

CCI A10 / 20 – Isobus joystick doboz a könnyű üzemeltetéshez

1100 literes kapacitásnak köszönhetően, kiegyensúlyozott erőgép, megfelelő mellső-tengelyterhelés és növelt területteljesítmény.

Bővebben...

Primus - vontatott permetezők

Primus 2500-4500 literig

Kompakt, könnyen fordul, kis szállítási szélesség

Hidraulikus keretmozgatás

Automata vízszintbeállás

Bővebben...

Albatros - vontatott permetezők

Albatros 2000-6000 literig

Kis szállítási szélesség

Z profilú keret

Tárolószekrény

Támasztóláb

Bővebben...