Odisys Bt. hivatalos weboldala

Magágykészítés

mert a tökéletes magágy az optimális növényállomány alapja.

Az optimális növényfejlődés szempontjából elengedhetetlen, hogy a megmunkálandó szántóföldet jól elegyengessük és fellazítsuk. A pontos magágy készítés és a nagy területteljesítmény, az alacsony kopás okozta alacsony költségek jelentik ma a döntő érveket a Lemken magágykészítők használata mellett. 

Zirkon 8 és 10 - forgóborona

A Zirkon 8 sorozat 60 – 175 Le tartományú traktorokhoz. Különlegessége a moduláris hajtómű koncepció és a számos kiegészítő felszerelés a fogakhoz.

Alapkivitelben a hajtómű fordulata fogaskerékcserével változtatható, illetve a forgásirány is könnyen változtatható. A modularitáshoz tartozik, hogy nem csak csavarral rögzített fogakkal, hanem gyorscserélős fogakkal is rendelhetőek a gépek. 2,5 – 4 méter munkaszélességben fix kivitelben rendelhető. Valamint további kiegészítők rendelhetők: túlméretezett torony, központilag állítható simítólemez, átfogó hengerprogram. Az új magasabb és ferde vázprofil növeli a stabilitást, növeli a csapágytávolságot és a szennyeződések könnyebben esnek le.

Bővebben...

Quarz – Rövid és kompakt

A Quarz egy rövid kombináció közepesen kötött talajokhoz. 3 – 4 méteres merev kivitelben a legkedvezőbb költségű az aktív magágykészítőkhöz képest.

Bővebben...

Korund

Perfekt magágy készítés, sokoldalú felszerelési lehetőséggel

A System Korund gépet rendkívül jó talajelegyengető, lazító, aprító hatás jellemzi. Kiemelkedő variálhatóságát professzionális burgonya és kukoricatermelésben mutatja meg igazán. Kisebb súlya miatt nagyobb munkaszélességben is lehet függesztett gépként használni.

Bővebben...

Kompaktor

Optimális eredmény egymenetben

Ideális ha – porhanyós, egyenletesen mély és jól visszatömörített magágyat szeretnénk, ami a legjobb feltételeket biztosítja az apró magvak (cukorrépa, repce) egyenletes keléséhez, mivel ez a biztosítéka az egyenletes növényállománynak.

Az optimális aprításhoz és tömörítéshez számos eszköz és hengerkombináció áll rendelkezésre. A tagok paralelogramma felfüggesztése pontos vezetést és egyenletes munkamélységet tesz lehetővé.

A hidraulikusan állítható simítólemez a föld rögtörő hengerekhez vezetését szolgálja.

Elérhető 3 – 4 méteres fix függesztett, 4 – 5 – 6 méteres függesztett hidraulikusan csukható és 5 – 6 méteres féligfüggesztett hidraulikusan csukható kivitelben.