Odisys Bt. hivatalos weboldala

Ronin gépcsalád - Univerzális „kiskirály”

A Goldoni 2012 őszén mutatta be az EIMA kiállításon a legújabb modelljét a Ronint.

A RONIN-t úgy fejlesztette ki a Goldoni tervezőcsapata, hogy rendkívül széles felhasználhatóságú gépet kapjanak végeredményül. Használható ültetvényen, sorok között, fóliaházakban, szabadföldi termesztésben és mindenféle telepi mozgatási feladatokra is, mint például trágyakihordás, takarmány beszállítás. A RONIN ideális választás azoknak akik többfunkciós, variálható gépet keresnek mind a mellet, hogy rendelkeznek minden pozitív tulajdonsággal amivel az Összes Goldoni traktor, azaz: kompakt méret, erő, megbízhatóság.

Alkalmazható: minden feladatra a gazdaságba, közterület fenntartás, kommunális feladatok.

Design: agresszív és attraktív egyszerre, igazi olasz formaterv.

Váltó: 12+12+4 gyors hátra funkcióval. Nagyfokú manőverezhetőséget biztosít. 0,8-31,3 km/h

Kilátás: teljes körbeláthatóság a kabinos kivitelnél is, köszönhetően az új „B” oszlop nélküli „ALL GLASS” kabinnak, amely mindössze 4 pilléren tartja a kabint.

Motorok: A RONIN 40 és 50 Lombardini motorokkal készül, 3 és 4 hengeres kivitelben.

Kormányzás: 55o-os kormányzási szöggel, mindössze 3,1 m a fordulósugár, ennek köszönhetően rendkívül fordulékony a gép, kis helyigénnyel rendelkezik.

Emelőmű: A nagysikerű Aster széria emelőművét továbbfejlesztették, így az új modell már 1600 kg emelőkapacitással bír, mely a kategória legmagasabb értéke.

További újdonság, hogy a RONIN igény esetén rendelhető front hidraulikával 350kg-os teherbírással és TLT-vel, valamint hasalatti emelőművel és TLT-vel. Ez utóbbinak köszönhetően, kiválló választás önkormányzatoknak, akik egy géppel szeretnék megoldani a fűnyírást a közterületeken és a szállítást is.

Kiegészítők: rendelhető tolólap, homlokrakodó, árokásó, és minden szabvány függesztővel rendelkező eszköz.

Átlag 5 hektár szőlővel rendelkező partnereink kedvence a gép.

Név / cégnév*
Telefonszám:*
-
E-mail:*
Üzenet:
Válasszon megyét*

 

Letölthető prospektusok

Goldoni Ronin - (ITA)