Odisys Bt. hivatalos weboldala

Ekék

Euro és VariOpal

A Lemken függesztett eke családjai, mely elérhető 5 féle gerendellyel a kapcsolni kívánt erőgép függvényében. Az Europal család mechanikus fogásállítású, míg a VariOpal hidraulikus fogásállítású ekéket takar.

Bővebben...

Juwel

Az ekék új nemzedéke. Alapfelszereltségben TurnControl - elektrohidraulikus fordítás-vezérlés így precíz, biztos az átfordítás, dőlésállítás közvetlenül a traktorból történik (opció). Szintén alapkivitelben DuraMaxx ekefejjel szereljük ezt az ekét ami költségtakarékos szántást eredményez minden körülmények között – opcionálisan DuraMaxX hibrid ekefejjel is rendelhető.

Bővebben...

Euro és VariTitán

Óriási szabad tér jellemzi a torony és a fordítómű közötti területet, így keskeny helyen fordul, jól manőverezhető. A mellső támkerék a gerendelyen belül fut – egyszerű a kezelése. A hátsó ekeelem vezetése keresztcsuklóval történik, így jobb a talajkövetés és a hátsó ekeelem külön is kiemelhető. A vízszintes vonópont magassága egyszerűen állítható. Elérhető 14 fejes kivitelig.

Bővebben...

Diamant

Féligfüggesztett ekék jellemzője a nagy szabad tér a torony és a fordítómű között, ezáltal kis helyen fordul, jól manőverezhető és könnyedén fordul. Az eke forgatása teleszkóp munkahengerrel történik, külön dőlésszög-állítás és ütésmentes átfordítás. Az Diamant ekék 4 pozícióban állítható fogásszélességgel, míg a Diamant V ekék fokozatmentes hidraulikusan állítható fogásszélességgel rendelkeznek. Rendelhető 5 – 8+1 fejes kivitelben.

Bővebben...