Odisys Bt. hivatalos weboldala

Hírek

A jó ár/érték arány meghatározó volt

 

Már régen szerepelt keskeny nyomtávú traktor teszt rovatunkban, így egy eddig még lapunk hasábjain csak hirdetésekben megjelent márka után érdeklődtünk Hevesen, a Heveskert Kft-nél. A Goldoni Star 90-es traktorral szerzett tapasztalatokról beszélgettünk Mezei Attila kertészmérnökkel.

Ködös, nyirkos, esős idő váltogatta egymást, míg szinte keresztülszeltük az országot, hogy elkészítsük e havi Teszt és tapasztalat rovatunk anyagát. Mivel a helyszínen is ilyen időjárási körülmények voltak az elmúlt napokban, így a traktorok és kezelőik is pihenőre kényszerültek, pedig munka lenne bőven, hiszen közel 600 hektár gyümölcsösben kell helytállni. Mezei Attila várt már bennünket, így az érkezés után gyorsan a lényegre tértünk, és a gazdaság bemutatására kértük először. Ültetvényeken gazdálkodunk, területünk nagy részén, csonthéjasokat termesztünk, cseresznyét, meggyet, de valamennyi szilvánk is van, emellett almával és körtével is foglalkozunk. Fekvését tekintve a Tisza-tó és a Mátra között egy kicsit fagyzúgos helyen vagyunk, így a kajszi és az őszibarack termesztését ez jelentős mértékben korlátozza, így ezek területei igen csak megcsappantak. Kezdte a mondandóját vendéglátónk.

Bővebben...

Solis 90

Megérkezett!
Öntömege max 3,5 tonna, így akár 14 tonna össztömegű pótkocsi vontatására is alkalmas. Ehhez a megfelelő teljesítményt a 4,09 literes motor szolgáltatja. Ugyanakkor a szervókormány és az oldal elhelyezésű váltókarok komfortossá és praktikussá teszik a gépet, igazi univerzalitása pedig a 140-180 cm-ig állítható nyomtávában rejlik. A váltója 12/12 sebességfokozatú szinkronizált irányváltó. A gép gyors, fordulékony és dinamikus, emelőmű-teljesítménye 2,5 tonna. Klímával felszerelve.

 
 
DSC 2937

John Deere 5100M kékben

Na ilyet még biztos nem láttatok!

 Nálunk az sem lehetetlen, ha az ügyfél a szokásostól eltérően nem zöld-sárgában szeretné a John Deere traktorját! Kék 5100M-es traktort adtunk át a mai nappal! ;)

kepatmeretezes hu DSCN1615

Bérgép üzletág – a megoldás problémáira

Azt hiszem nem egyedi az, az eset, amikor gyorsan kellene végrehajtani egy feladatot, akár talajművelésről beszélünk, akár egy útfelújításról, vagy épp hígtrágya kijuttatásról.

Az Odisys folyamatosan karbantartott bérgép flottával áll rendelkezésére. 

Erőgépek 50 Le-től 350 Le-ig választhatók

Részletekért kattitntson ide: Gépbérlet

Erdészeti pályázat

KotschKran 8

„Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”, mondhatnánk ebben a témában, mivel ahogy az lenni szokott konkrétum még nem látott napvilágot ebben a témában, de vannak biztosnak tűnő pontok.

Jóváhagyta a kormány a Vidékfejlesztési Program 2016-os éves fejlesztési keretét (ÉFK), melynek eredményeképpen idén mintegy 4,49 milliárd forint erdészeti technológiákra, erdei termékek feldolgozása felhasználható forrásra pályázhatnak a gazdálkodók.

Bővebben...

Gépek raktárról

gepek raktarrol

Szállítmányozás

fuvarozas