fbpx

BCS traktor – új brand a fedélzeten

2021 tavaszától a szintén olasz gyártmányú BCS traktor márka is az ODISYS Bt. kínálatába kerülnek.  melyre azért volt szükség, mert maradtak olyan vevői igények, melyet sem a Goldoni, sem a Solis nem tud biztosítani az ügyfeleink számára. Ezek a jellemzően kis, kompakt méretű, de nagy teljesítményű traktorok, sokszor akár megfordítható kormányzással kiválóan kiegészítik jelenlegi portfóliónk!

BCS traktor logo

Most már elmondhatjuk, hogy valóban minden igényre tudunk jó ajánlatot tenni.

design

A BCS traktor

A BCS traktorgyár Olaszország, azon belül is a Lombardiai régió, Milano tartományában található, Abbiategrasso településen, itt készülnek a BCS egytengelyes gépei, professzionális fűnyírói, fűkaszái, míg a speciális ültetvény traktorokat a szomszédos Emilia Romagna régióban található Luzzara-i gyárban készítik.

BCS traktor gyár

Az 1943-ban alapított gyár igazi multinacionális vállalattá nőtte ki magát, több leányvállalattal is rendelkezik és majd a világ minden országában rendelkezik márkaképviselettel.

Kezdetben egytengelyes, speciális fűnyíró, kaszálógépeket gyártott, majd a 60’s években lépett az egytengelyes traktorok piacára, melyben jelentős sikereket ért el és megerősödött, olyannyira, hogy 1988 megvásárolták a Luzzarai székhellyel rendelkező Ferrari traktorgyárat, majd 1999-ben a Pasquali gyárat is. A két nagy felvásárlásnak köszönhetően nemzetközi szinten is jegyzett ipari nagyvállalattá vált. Természetesen a fő irányvonal megmaradt, azaz a BCS termékek fejlesztése az elsődleges irány, melyet a csoport többi tagja késleltetve vesz át.

design

Az új együttműködés

BCS traktor logo
cropped-odilogo_transparent-mailchimp.png

A BCS gépek magyarországi importőre 2021-től 5 éves szerződéssel az Odisys Bt. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ültetvény-traktorok értékesítése és új márkák piacra bevezetése terén.

A BCS pedig vérbeli ültetvénytraktorokat gyárt, jelen van a differenciált kerekű gépek piacán és az egyforma kerekűekén is.

design

A BCS termékkínálata

Traktorok

Egytengelyes traktorok

Alternáló kaszák

TLT Kaszák

design

BCS Vivid 400

A gyár egyetlen differenciált kerekű modellje a Vivid 400 DT, mely Lombardini 35Le-s motorral és egy nagyon komoly 12/12 fokozatú szinkronizált váltóval érhető el, Az opciós listáján megtalálható a hasalatti kardán, front hidraulika vagy akár a kabin is. Kiemelkedő tudásának és kedvező árának köszönhetően kiváló választás önkormányzatoknak, kisebb ültetvényeken gazdálkodóknak.

BCS Vivid 400
design

BCS Invictus gépcsalád

Az Invictus gépcsalád már egyforma kerekes kialakítású, – kivétel ez alól a K400SDT RS mely ugyan alig észrevehetően, de hátul nagyobb kerekekkel rendelkezik. A család tagjai elérhetőek törzscsuklós és merev törzsű, elsőkerék kormányzott kivitelben, 26 / 36 / 48 Le Kubota motorokkal szerelt változatokban

BCS Invictus traktor

A K300 és K400-as modellek 8/4 fokozatú váltókkal érkeznek, a nagyobb K600 RS és AR  megfordítható kormányos kivitelben is elérhető, míg a MT (hegyi kivitel) csak kerékkormányzott, egy haladási irányú modell, a K600 már 12/12 fokozatú szinkronizált váltóval és független kardánkuplunggal kerül ki a gyárból. Az Invictus modellek elérhetőek többféle gumizással, legyen szó hagyományos „Agri”, gyep, vagy éppen alacsony nyomáson üzemeltethető, talajtaposást redukáló változatokról.

Legkeskenyebb változatban a 99 cm-es szélességet is épphogy csak eléri a törzscsuklós változat, de a kerékkormányzott is csak 107 cm.

design

BCS VALIANT és VITHAR gépcsalád

A Vailant gépcsalád 49 (Vailant 600 RS és AR) és 56 Le (Vailant L65 RS, MT és AR) változatokban érhető el, törzscsuklós (AR), kerékkormányzott (RS) mindkettő megfordítható kormányos változatban is rendelhető, valamint speciális hegyi viszonyokra kialakított (MT) változatban.

Az erőforrás itt 3 vagy 4 hengeres Kohler, az erőátvitel pedig 12/12 fokozattal rendelkezik. A 49 Le-s gép a legkeskenyebb kerekeléssel akár 121 cm-re szűkíthető. Ezek a gépek is független kardán kuplunggal rendelkeznek, szinkronizált váltóval, és többféle gumizással is megrendelhetőek.

BCS Valiant
BCS Valiant

Magasabb teljesítményben a Vithar L80N; L80; K105 modelleket találjuk 75 illetve 98 Le-s motorokkal. Ezek a gépek is elérhetőek RS / AR, és mindegyik akár megfordítható kormányzású kivitelben is. Az N változatban az erőforrást a Kohler biztosítja, míg két testvérének a Kubota adta a motort, 98 Le-s gépben ráadásul már tekintélyt parancsoló 3769 cm3 lökettérfogattal, 330 Nm nyomatékkal, ami ebben a kategóriában igen jó értéknek számít. A váltó az összes Vithar modellben 16/16 fokozatú, mechanikus, szinkronizált!

design

BCS Invictus gépcsalád

BCS Volcan K105

A kerekes traktorok csúcsmodellje a Volcan L80 és a K105 melyek a fentihez hasonlóan 75 és 98 Le-sek. Elérhetőek akár cseppfülkés kivitelben is, akár elektrohidraulikus hidraulika vezérléssel, 16/16 fokozatú váltóval, RS és AR kivitelben, ez utóbbi akár Dualsteer is lehet, azaz egyszerre elsőkerékkormányzott és törzscsuklós. A Volcan család is elérhető REV, azaz megfordítható kormányzású változatban, 11 féle kerékkel, Grammer légrugós üléssel, front hidraulikával, kabinokhoz aktív szenes szűrő elérhető, fokozva ezzel a kezelő biztonságát.

Legkeskenyebb változatban a 99 cm-es szélességet is épphogy csak eléri a törzscsuklós változat, de a kerékkormányzott is csak 107 cm.

BCS K105 Special edition
BCS K105 Special edition
design

BCS traktor az ODISYS Bt kínálatában!

Az első BCS Vivid és Invictus modellek már megérkeztek az Odisys Bt. telephelyére, a gépek értékesítése több mint 10 magyarországi telephelyen történik, viszonteladókon keresztül. A hálózat biztosítja, hogy a Vevő gazdálkodási területéhez közel megtekinthesse, kipróbálhassa traktorainkat, a szerviz, igény esetén a közelből, gyorsan érkezik.

design

    Ajánlatkérés


    Ha megtetszett Önnek ez a gép, vagy további információra lenne szüksége, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!

    Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettségek nélkül és kollégáink rövidesen felkeresik Önt a kért információval!

    Kapcsolat